SAAR’s praktijk

 

 

‘Laat energie stromen’

Voor jong en oud helpt SAAR bij klachten . SAAR onderzoekt en behandelt klachten vanuit de Oosterse en Reiki Geneeswijze, Frequentie Therapie en ademhalingstechnieken. SAAR stemt dit speciaal af op jou en geeft concrete handvatten. Op deze manier komt zelfhelend vermogen in beweging en pakt je klacht aan.

Moe en weinig energie na Covid en/of het vaccin?

Mijn krachtige neutralisatie behandeling verhoogt je energie.

Eenmalige behandeling zorgt voor de neutralisatie en boost je energie.

duur 30 minuten

prijs € 35,-

Referenties

"Na alles gebrobeerd te hebben bij de huisarts, fisio en niets mij kon helpen aan mijn enorme schouder/ rug pijn, ben ik via via bij Saar terecht gekomen, na 1 behandeling was de pijn voor 95% weg. Ongelooflijk, ZO fijn! Voor het blijvende resultaat en door nu bewust te zijn van de oorzaak blijf ik graag komen."

Anny Tsjang

"Met een zwaar gevoel in mijn hele lijf en hoofd, moe met heel weinig energie ging ik langs bij Saar om een boek terug te brengen. Ik vertelde haar dat ik zo'n twee weken niet lekker in mijn vel zat. Ze vroeg me meteen of ik al gevaccineerd was. En dat was ik: 2 weken geleden de eerste prik (Moderna) gehad. Saar vertelde dat moeheid en weinig energie waarschijnlijk veroorzaakt werd door de "aantasting van de bijnieren". Je bijnieren reguleren je energie en door de vaccinatie moeten deze organen extra moeite doen alles te verwerken. Een gevoel van futloosheid en moeheid is het gevolg. Saar heeft me 30 min met Reiki behandeld, de drukpunten geneutraliseerd en de rest van de dag voelde ik me een stuk beter, 's middags zelfs weer in de tuin gewerkt. De volgende dag met een opgewekt en meer energiek gevoel opgestaan! De behandeling bij Saar doet enorm goed zijn werk! "

Annemieke van Wijk

"Mijn zoon Max had erge last van pijnlijke benen bij het slapen, kon nauwelijks slapen, Na de eerste behandeling bij Saar was de pijn echt veel minder en bij de tweede weg, We kregen hele handige oefeningen mee EN een mooie steen!" De steen ligt bij Max op zijn nachtkastje, we gaan zeker vaker.

Petra Leene

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!

Contact

 

 

SAAR’s praktijk

Hertog Janstraat 11

5216 AX ’s-Hertogenbosch

Mob 06 27 40 57 47

saar@saarspraktijk.nl