Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwen lang bij mensen bekend. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel zijn om klachten of problemen te verminderen of verzachten. Een edelsteen is persoonlijk. Edelstenen werken op fysiek, emotioneel, geestelijk en spirituele vlak. Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen.

 

Edelstenen zijn al vele duizenden, soms zelfs miljoenen jaren oud. Ze ontstaan o.a. door vulkaanuitbarstingen (stollingsgesteente), door wind en water (afzettingsgesteente) en in gebergtes door hitte en druk (metamorfgesteente).

 

Edelstenen zijn opgebouwd uit mineralen. Dit zijn dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd. Van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden. Deze frequentie van mineralen in de steen komt dus overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam.

 

De werking van de stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn. Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel in ons lichaam verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren. Andere stenen nemen juist energie op uit je lichaam en zuiveren zo je systeem. Zo ontstaat er een constante uitwisseling van energie.

 

Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke trilling, kleur en grondstof die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem.

 

Ieder persoon heeft ook zijn eigen specifieke trilling. Daar bij ervaart/beleeft ieder persoon iedere situatie anders. Het resultaat van de werking van een bepaalde edelsteen is dan ook verschillend per persoon.

 

Tijdens een consult stem ik me af op jouw energie. Vanuit die energietrilling voel ik welke edelsteen bij jou past en wat deze jou geeft. Ook kijk ik welke edelstenen verder voor jou werken en welke niet.

 

Saarspraktijk.nl