Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Energetische therapie

Met Saarspraktijk help ik jong en oud bij het herstellen, verzachten en verbeteren van je energie & (chronische)klachten. Dit doe ik vanuit de Oosterse en Reiki Geneeswijze, Frequentie Therapie en ademhalingstechnieken. Dit stem ik geheel af op jou en geef je concrete handvatten. Op deze manier komt zelfhelend vermogen in beweging en pak je je klacht aan.

Reiki

Reikt ontspant, verlicht pijn, geeft rust en versterkt het afweersysteem, bevordert het zelfbewustzijn en versnelt het genezingsproces.

Healy

Frequentie therapie met Healy versterkt de Reiki behandelingen en zorgt voor een optimale doorstroming en herstel van de cellen.

MIR Methode

Unieke zelf helings-methode. Mentale en Intuitieve Reset. Zorgt ervoor dat je zelf het zelfhelende vermogen activeert.

Voor Kinderen

Reiki is heel geschikt voor kinderen, vanwege hun ontvankelijkheid wordt snel resultaat geboekt. Met speelse oefeningen en een edelsteen.

Heb je al van alles geprobeerd en kom je maar niet van je klachten af?

In de loop der jaren heb ik me bekwaamd in verschillende therapieën en methodes waarbij de symptomen niet worden bestreden maar de klachten bij de wortel worden aangepakt. Daar waar deze zijn ontstaan en waarbij de mens als geheel wordt benaderd.

Met behulp van mijn begeleiding zal je steeds bewuster worden en meer inzichten krijgen in je eigen processen en stappen kunnen zetten die je verder helpen.

N

Wil je aan je gezondheid werken?

N

Wil je een gelukkiger leven?

N

Wil jij vol energie zijn?

5 Natuurgerichte principes

Mijn benadering van de mens is holistisch.  Dat wil zeggen dat de mens als één geheel wordt beschouwd, waarbij alle delen – zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel – met elkaar samenhangen en elkaar onderling beïnvloeden.

1. Energie

Energie is de bron van alle leven. Zonder voldoende energie in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen. Het aanvullen en herstellen van de energiebalans is het eerste wat nodig is om tot genezing te komen. Reiki, Regenesis leveren hier een goede bijdrage aan met resultaat.

2. Prikkeloverdracht

In ons lichaam hebben wij zenuwbanen en meridianen die daarvoor zorgen. Als er geen goede geleiding is dan ontstaan er blokkades en stagneren er diverse functies van het lichaam. Er kunnen middelen ingezet worden om de blokkades die de prikkeloverdracht verstoren op te lossen. Reiki, Regenesis, MIR methode kan een goede manier zijn om de doorstroming weer op gang te brengen.

3. Drainage

Onze cultuur is zodanig dat we ons dagelijks toxisch belasten, zowel geestelijk als lichamelijk. Negatieve gedachten zetten zich om in gifstoffen of blokkades in het lichaam. Jaloezie, boosheid, angst. Er kunnen ook allerlei invloeden van buitenaf zijn die een negatieve invloed op ons hebben. Bijvoorbeeld: langdurige stressvolle situaties op je werk of in een relatie. Maar ook ongezond voedsel, roken, te veel drank, drugs en overmatig medicijngebruik geven een toxische belasting. Om de prikkeloverdracht goed te laten verlopen moet het lichaam zich regelmatig reinigen van zowel de geestelijke als lichamelijke ballast. Dat is beter voor het genezingsproces. Dit kan door Reiki, Regenesis of de MIR methode en met detox middelen worden ondersteund.

4. Voeding

Aan de hand van een voedingslijst kunnen wij samen kijken waar je te kort van hebt en waar er een te veel van in het lichaam aanwezig is, wat zich kan uiten in bijvoorbeeld een allergie, eczeem of andere lichamelijke klachten. Wij kunnen dit testen door middel van een spiertest die aangeeft of het lichaam wordt verzwakt of dat het u lichaam versterkt bij bepaalde voedingsmiddelen. Om gezond te blijven, is het eten van alleen stoffelijk voedsel niet voldoende. Het lichaam heeft voldoende voedingsstoffen, mineralen en vitamines nodig om gezond en goed te functioneren. Maar even belangrijk is de geestelijke voeding die je binnenkrijgt door dingen te doen waar je een goed gevoel van krijgt, en waar je energie van krijgt. Dat zijn positieve ervaringen waardoor je gevoed wordt. Deze zijn nodig om tot een goede verwerking van het leven te komen.

5. Psyche en het (on)bewuste ziekmakende gedragspatroon

(Oude) vastzittende gedachtepatronen en overtuigingen werken vaak negatief in op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Je kunt er letterlijk ziek van worden of een burn-out door ontwikkelen. Dergelijke ziekmakende denkpatronen kun je meestal niet zomaar even afleren. Het kan ook komen door lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde werkhouding of slaaphouding. Om je hier bewust van te maken of hieraan te werken kan de klacht zich al oplossen. Een Reikibehandeling in combinatie met MIR-Methode en oefeningen kan vaak uitkomst bieden.

Voor wie?

Mijn behandelingen zijn geschikt voor iedereen die lichamelijk of psychische klachten heeft, dergelijke klachten willen voorkomen of de kwaliteit van hun leven in het algemeen willen verbeteren. Gelukkiger en vitaler in het leven willen staan.

De technieken die ik gebruik zijn nooit ter vervanging van medische, psychische of psychiatrische hulp. Houd contact met je arts of specialist en blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts dat nodig vindt.

“Na alles geprobeerd te hebben bij de huisarts, fysio en niets mij kon helpen aan mijn enorme schouder/ rug pijn, ben ik via via bij Saar terecht gekomen, na 1 behandeling was de pijn voor 95% weg. Ongelooflijk, ZO fijn! Voor het blijvende resultaat en door nu bewust te zijn van de oorzaak blijf ik graag komen.”

– Anny Tsjang- 

Mijn zoon had veel pijn in zijn been en hij sliep slecht. Saar stelde hem meteen op zijn gemak, de behandeling werkte direct. De pijn was weg en met de steen naast zijn bed slaapt hij heerlijk. Zo geweldig! “

– Sanne Bloemers – 

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!