Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Fijne energie in huis

Onze leefomgeving en hoe dit invloed heeft op ons welbevinden is een onderdeel van mijn manier van werken. Mijn eerdere inricht ervaringen kan ik nu invullen door op zoek te gaan naar; de indeling net iets te veranderen, andere kleuren, door een passende krachtige edelsteen met de juiste energie in het interieur te plaatsen, een eenheid creëren.

Geweldig als de energie en sfeer daarna in harmonie is.

Een eigen plek waar je de buitenwereld los mag laten en jezelf kan zijn. Een plaats voor rust, leven, creativiteit en een fijne energie. Een sfeer heeft mij altijd gefascineerd, Hoe komt het dat je van sommige mensen en huizen moe wordt en van andere energiek?

Je huis en inrichting weerspiegelen jezelf. Ze laten je karakter zien en hoe je in het leven staat. Dit holistische principe kun je gebruiken voor een groter gevoel van welzijn. Want balans in je woon- en werkomgeving helpt harmonie in je leven te brengen.

Energetische verstoringen in je huis of werkplek hebben invloed op je welbevinden en fysieke gezondheid. Het voelt niet goed en het kan leiden tot lichamelijke spanning, onrust en vermoeidheid.

SAARSPRAKTIJK maakt ruimtes vrij van negatieve energie. Zowel de plek als zijn gebruikers knappen ervan op en er komt ruimte voor positieve vernieuwing.

Wanneer de sfeer en energie in huis goed is, gaat het met jou ook beter. Je huis ben je zelf. Hoe zit het met de rommel? Hoe kan je woning (nog) fijner worden? Onderwerpen zoals kleur, indeling en gewenste veranderingen komen aan bod. Ik geef je ideeën en praktische adviezen om thuis mee aan de slag te gaan.

Ontdek de kracht van Edelstenen en creëer harmonie in je huis en in jezelf.

Voor een harmonieus huis of werkplek

Voelt het onprettig in bepaalde ruimtes?  Energetische disbalans is niet zichtbaar maar voelbaar. Wij laten allemaal positieve en negatieve energie achter. Dit is vooral voelbaar in onze woon- en werkruimtes waar wij veel tijd besteden. In de meeste gevallen ontstaat disbalans door huidige of vorige bewoners. Emotioneel geladen gebeurtenissen zoals ruzies, stress, langdurige ziekte of overlijden kan de energie nadelig beïnvloeden.

De locatie kan ook van invloed zijn. Denk aan woningen die gebouwd zijn op of naast plaatsen staan waar in het verleden negatieve gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Of locaties die vroeger andere bestemmingen hadden zoals ziekenhuizen, kerken en scholen. Omgevingsfactoren zoals o.a. water, leylijnen, spoorlijnen en zendmasten kunnen ook een verstorende werking hebben op de energie.

Bij verhuizing

Een likje verf en een opknapbeurt is heel gewoon voordat we een nieuw huis betrekken. Maar hoe zit het met de energie? Wat hebben oude bewoners achtergelaten? Wat is er in het huis gebeurd? Alle oude energie die niet bij het huis hoort, mag weg. Een energetisch gereinigde woning is deel van een frisse start.

Bij verkoop van een woning

Bij verkoop van een woning is het verstandig om het huis energetisch te laten reinigen. Een huis trekt aan wat het uitstraalt. Oude negatieve energieën kunnen een nadelige werking hebben op de verkoop.  Het kan zelfs kopers tegenhouden. Bereid de verkoop van het huis goed voor. Licht en schoon zonder energetische belemmeringen!

Werkwijze

In eerste instantie wordt er (energetisch) contact gemaakt met de woning. Bij deze scan wordt de storing of disbalans zichtbaar. Afhankelijk van de oorzaak en de aard van de verstoring wordt een advies gegeven over een vervolgtraject.

Soms is een scan voldoende en is er geen vervolg nodig. In de meeste gevallen is het echter noodzakelijk om verder te werken aan het oplossen van de verstoring. Dit gebeurt tijdens een huisbezoek en een eventueel vervolgtraject.

Ervaring leert dat het beste resultaat behaald wordt door een combinatie van een huisbezoek en nazorg op afstand gedurende een periode van ca. 1 maand.

Door middel van mijn intuïtieve waarneming kan ik de disbalans en blokkades ter plekke of op afstand herkennen.

Dat wat energetisch aandacht vraagt wordt door mij zichtbaar en gehoord. Ik kijk met respect en integriteit naar wat zich laat zien. De transformatie die hierdoor plaatsvindt is een energetische ontlading en genezing. De verandering is vaak meteen voelbaar. De ruimte komt weer in balans en de klachten verdwijnen.

De aandachtspunten van je woning worden in kaart gebracht en tijdens een huisbezoek krijg je inzichten in wat je huis nodig heeft om in balans te zijn. Je krijgt praktische adviezen en antwoorden op je woonvragen.

Kosten

  • Scan € 45,00
  • Huisbezoek € 170,00 (ca 1,5 tot 2 uur) excl. reiskosten
  • Reiniging op afstand gedurende 1 maand € 120,00
  • Nazorg op afstand na huisbezoek gedurende 1 maand € 100,00

Totaalpakket € 275,00
(Scan, huisbezoek en nazorg gedurende 1 maand inclusief € 45,00 korting))

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!