Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Frequentie therapie met

Healy

Sinds Januari 2020 werk ik met de Healy, om mijn behandelingen te versterken en te ondersteunen.

Frequentie therapie zorgt voor een optimale doorstroming en herstel van de cellen en verbetert zo de stofwisseling en versterkt het immuunsysteem.

Healy is een geavanceerde bio- resonantie systeem de gebaseerd op TimeWaver, waarmee Frequentie Therapie en Aura behandelingen kunnen worden ingezet. (Medisch gecertificeerd) (link: We’ve found the magic frequency Tesla).

Gebruik van Healy programma’s ondersteunen en verhelpen klachten en chronische ziekten, pijnverlichting, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.

Klein aparaatje

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam. Healy geeft je lichaam een zetje met de juiste frequenties, waardoor je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Eigen ervaring met Healy

Zelf gebruik ik elke ochtend de Healy, Ik merk dat mijn energie is verdubbeld! Als mijn kinderen de Healy gebruiken, bij een beginnende verkoudheid of pijn, zie je ze opknappen! De Healy zet ik in bij pijn, verkoudheden, griep, herstel bij emotionele en fysieke evenwicht, om specifieke organen te behandelen, te ontspannen en om mijn immuunsysteem een boost te geven.

Tarieven

Frequentie Therapie als versterking op de behandeling keuze in:

  • Healy Verhuur € 45,- (per week)
  • Extra optie bij acute klachten frequenties op afstand voor intensieve boost € 39,- (duur: 30 min)

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!