Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Energetische therapie

Voor kinderen

SAAR’s Praktijk is uitermate geschikt voor kinderen. Zelf ben ik moeder van twee kinderen en ik ervaar dat kinderen door hun ontvankelijkheid heel snel resultaat boeken. Met speelse oefeningen voor thuis komt er continuering in het proces.

Kinderen die bijvoorbeeld last hebben van “restless legs” zijn er meestal na één behandeling al van genezen. Ik gebruik een combinatie van de Oosterse en Reiki Geneeswijze, Frequentie Therapie, ademhalingstechnieken en de kracht van edelstenen (een knuffelsteen, armbandje met edel bedel). Verder hanteer ik de zogenaamde “Fluistermethode” en “Deugdenvriendjes” waarbij kinderen op een lichte en veilige manier bewust worden gemaakt van hun eigen grenzen. Dit helpt kinderen én ouders om klachten zoals slecht slapen, slechte concentratie, niet lekker in je vel zitten op te lossen.

Fluister methode

Bij de Fluistermethode draait het om het contact (ook op zielsniveau) tussen ouders en kind helder te maken. Je krijgt inzichten, advies en tips.

Deugden project

Deugden zijn onze eigenschappen, kwaliteiten die diep van binnen zitten. Door de woorden (Vriendelijkheid, dankbaarheid, Geduld, etc) te trainen in de vorm van kaartjes met omschrijvingen, helpen ze om de abstracte normen en waarden dichterbij en praktisch te maken.

Reiki workshop

In deze workshop leren kinderen meer zelfvertrouwen en rust te hebben en te vertrouwen op hun eigen intuïtie.  Ze maken kennis met de Universele Energie en krijgen de Reiki 1 inwijding voor levenslange bescherming en individuele energie.

“Mijn zoontje had veel pijn in zijn been en hij sliep slecht. Saar stelde hem meteen op zijn gemak, de behandeling werkte direct. De pijn was weg en met de steen naast zijn bed slaapt hij heerlijk. Zo geweldig! “

– Sanne Bloemers –

Zo blij met Saar, met mijn hoog sensitieve dochter wist ik me geen raad. Slecht slapen, vaak moe, huilen, boos. Met de behandelingen kwam er rust en de oefeningen thuis, zo leuk om te doen, waardoor het heel goed gaat. Ze komt graag bij Saar want dan krijgt ze een steen en voelt ze zich meteen beter”

– Therese Tiedema – 

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!