Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

MIR Methode

De MIR-Methode is een unieke zelf helings-methode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo (op Mirmethode.nl) voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je aan op de website van de MIR-Methode voor de gratis tips en mailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode handboek. 

Het is niet nodig dat je hierin gelooft

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke situatie.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode.

Mireille: “Het is niet nodig dat je hierin gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

MIR op Maat

Een MIR Analyse op maat, in een handomdraai geef ik je systeem een boost om de kern van een probleem te gaan en het daar op te lossen in meestal 1 sessie. Geen symptoombestrijding dus maar blijvende inzichten en diepgaande veranderingen en het mooie is dat jij het zelf doet!

Bij dieperliggende onderwerpen kun je denken aan: angst, onzekerheid, pijn, oververmoeid, spanning, slecht slapen, rusteloos, allergie, huid, etc.

De Mir op Maat laat nauwkeurig zien hoe je langlopende klachten bij de oorzaak kan aanpakken. Je kan simpele oefeningen mee naar huis krijgen, zodat je zelf verder aan de slag kan. Met een enorm positief resultaat!

Basis sessie MIR op Maat 60 minuten, prijs € 99,-

Uitgebreide sessie MIR op Maat 90 minuten prijs € 139,-

 

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!