Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

MIR Methode

De MIR-Methode is een unieke zelf helings-methode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo (op Mirmethode.nl) voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je aan op de website van de MIR-Methode voor de gratis tips en mailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode handboek. 

Het is niet nodig dat je hierin gelooft

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke situatie.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode.

Mireille: “Het is niet nodig dat je hierin gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!