MOOI CADEAU “GELOOF & HOOP & LIEFDE” Amethyst, Bergkristal & Rozenkwarts

Deze drie stenen vormen samen een beschermende , gelukbrengende energie bron. Ze zorgen, door een onderlinge verbinding, voor
een liefdevolle, prettige en harmonieuze sfeer. Ze brengen de aanwezige energie in balans.
Geef ze ergens een plaatsje, tussen foto’s, op de vensterbank of nachtkastje voor rustige liefdevolle sfeer waardoor balans en wijsheid in beweging komen.

Amethyst “GELOOF”: is een beschermende en zuiverende steen.
Rustgevend, ontspannend, bloeddruk regulerend en intuïtie  versterkend. Stimuleert creativiteit, hogere wijsheid en innerlijke balans.

Bergkristal “HOOP”: is een steen met een enorme geneeskracht.
Neutraliserend, beschermend, helderheid, structuur en energie brengend. Voor heldere inzicht, rust en zuiverheid van geest.

Rozenkwarts “LIEFDE”: is een steen van het hart en de liefde.
Verlevendigend, inspirerend, verwarmend op zachte, liefdevolle wijze. Steen van onbaatzuchtige liefde, compassie en respect.

Ook kunnen ze in een karaf water, mooi en de drie verbeteren de energie van het drinkwater, versterken de zuiverende eigenschappen, doen geneeskrachtig water met specifieke eigenschappen ontstaan en deze samenstelling heeft een zachte, evenwichtig brengende werking.
 (info uit ”de genezende kracht van water en edelstenen” M.Gienger & J.Goebel)
Gebruiksaanwijzing: Reinig de stenen grondig onder stromend water en spoel zorgvuldig af en plaats in een schone glazen fles/karaf. Minimaal 2uur laten rusten, liever 8-12uur. Een idee om ‘s avonds een fles te prepareren voor de volgende dag. Na een week weer goed reinigen.