Saar van Leusden (1972)

Over Saar

 

Van kinds af aan verdiep ik me graag in anderen. Het persoonlijk contact en het afstemmen op de ander is voor mij als vanzelfsprekend!

Met een beeldhouwer als moeder leerde ik veel over kunst en was voor mij een logisch gevolg de opleiding in de Beeldende Kunst ‘Cultuur en Beleid’ in Amsterdam. Jaren lang heb ik een Gallery gehad in Amsterdam, organiseerde ik tentoonstellingen en richtte ik huizen en bedrijven in met kunst. Kunst een onderdeel maken van iemands leefwereld. Het persoonlijk contact en het interieur nog fijner laten voelen is voor mij het mooiste onderdeel.

De fascinatie van edelstenen stamt uit mijn prille jeugd. Altijd verzamelde ik stenen en als twintiger reisde ik met mijn Grootmoeder door New Mexico en Colorado waar ik de “Turqoise Trail” volgde en onder meer turquoise stenen en lapis lazuli verzamelde. De kleur en vorm van edelstenen zouden later de inspiratiebron zijn voor de ontwerpen van mijn eigen sieradenlijn SAAR Artwear. In die periode volgde ik de studie Edelsmid (dependance Schoonhoven in A’dam) en Edelstenen Leer. En verwierf zo de kennis van de medicinale kracht van stenen die ik nu met de sieraden lijn met edelstenen en als prachtig object in huis als een waardevolle aanvulling en ondersteuning gebruik in mijn Praktijk.

Ook een onderdeel van mijn manier van werken is de energie thuis verbeteren. Mijn eerdere inricht ervaringen kan ik zo op de persoon invullen door de energie in huis fijner te maken: de indeling net iets te veranderen, door een passende prachtige edelsteen met de juiste energie in het interieur te plaatsen, een eenheid creëren.

Ruim 13 jaar verdiep ik me in de Reiki en Oosterse Geneeswijze en heb mijn opleiding gevolgd in Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reiki Talk, Fluistermethode, Deugden Project en ben zo Reiki Master (2018) geworden. Begin 2020 ben ik begonnen met de wonderlijke Frequentie Therapie van HEALY met geweldige directe resultaten wat een prachtige versterking en aanvulling op de Reiki en Oosterse Geneeswijze.

De Reiki opleiding geef ik zelf ook, Reiki 1 voor persoonlijke ontwikkeling en direct jezelf en je omgeving te kunnen helpen, Reiki 2 verdere verdieping en op afstand Reiki 3 en Masterpad om zelf Initiaties door te kunnen geven. Allemaal waardevolle handvatten om in harmonie te leven.

Zelf heb ik met deze therapie en technieken zeer veel resultaat ervaren. Het is voor mij waardevol anderen hetzelfde te laten ervaren en verder te kunnen helpen.

Energie gaat stromen!