Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Over Saar

Ik ben Saar en in mijn praktijk help ik graag iedereen naar een vitaler en gelukkiger leven!

Geboren in ’s-Hertogenbosch, 20 jaar in Amsterdam gewoond en nu 8 jaar met mijn twee kinderen in ’s-Hertogenbosch. Ik geloof dat alles energie & liefde is. Hou van de natuur, dieren, mooie dingen zoals edelstenen, kunst, design, sieraden, architectuur en boeken. Daar ontspan ik van, laad ik van op en raak ik door geïnspireerd. Ook hou ik van huizen. Een eigen plek waar je de buitenwereld los mag laten. Een plaats voor rust, leven, creativiteit en een fijne energie. Een sfeer heeft mij altijd gefascineerd. Hoe komt het dat je van sommige mensen en huizen moe wordt en van andere energiek?

Inspiratie bron

Ik begon met de opleiding Cultuur en Beleid in Amsterdam. Jaren lang heb ik een Gallery gehad in de Pijp in Amsterdam, organiseerde ik tentoonstellingen en richtte huizen en bedrijven in met kunst. Kunst een onderdeel maken van iemands leefwereld. Het persoonlijk contact en het interieur nog fijner laten voelen is voor mij het mooiste onderdeel daarvan.

Fascinatie van edelstenen stamt uit mij prille jeugd, altijd verzamelde ik stenen en als twintiger reisde ik met mijn grootmoeder door New Mexico en Colorado waar Turquoise (Turqouise trail) en Lapis Lazuli te vinden was.

De kleur en vorm van edelstenen zijn later de inspiratiebron voor de ontwerpen van mijn eigen sieradenlijn SAAR Artwear geworden. In die periode volgde ik de studie Edelsmid (dependance Schoonhoven in Amsterdam) en Edelstenen Leer. Ik leerde zo over de eeuwenoude medicinale kracht van stenen die ik nu met de sieradenlijn van edelstenen en als prachtig object in huis als een waardevolle aanvulling en ondersteuning gebruik in mijn praktijk.

Ruim 16 jaar verdiep ik me in de Oosterse Geneeswijze & Reiki.
Mijn zoektocht begon uit interesse en met zelf klachten als weinig energie en pijn.

Mijn opleidingen die afgerond zijn: Reiki1, Reiki2, Reiki3, ReikiTalk, Reiki Master, Fluistermethode, Virtues Project, Bio –Resonantie, Frequentie Therapie van Healy, Energetische Therapie Regenesis, Edelstenenleer, Edelsmid.

In mijn praktijk werk ik aan het herstellen, verzachten en verbeteren van je energie & (chronische) klachten en trek dit door naar de sfeer & energie in je leefomgeving.

Ook heel waardevol voor mij is de Reiki opleiding te geven; Reiki1 voor persoonlijke ontwikkeling om direct jezelf en je omgeving te kunnen helpen, Reiki 2 als verdere verdieping en op afstand werken, Reiki 3 en Masterpad om zelf Initiaties door te kunnen geven. Allemaal waardevolle handvatten om in harmonie te leven.

 

Mijn verhaal

Onverwachts veranderde mijn leven door een narcistische partner, in een korte periode was ik alles kwijt. Met een klein kindje en baby in mijn buik ben ik opnieuw begonnen. Een zware periode volgde, door mijn ervaringen, inzichten en energetische methodes, zijn mijn kinderen en ik vrij en intens dankbaar. Mijn leven is enorm positief verandert en vol energie. 

Mijn wens is te kunnen helpen, inzichten en handvatten te geven om vol energie te leven.

Energie is overal

Zelf heb ik veel ervaring met deze therapie/methodes en technieken met wonderlijk veel resultaat. Alles wat je aandacht geeft wordt groter en met liefde en aandacht komt veel moois in beweging.

Het is voor mij heel waardevol anderen hetzelfde te laten ervaren en verder te kunnen helpen.

Energie gaat stromen!

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!