Saar van Leusden (1972)

Over Saar

 

Van kinds af aan verdiep ik me graag in anderen. Het persoonlijk contact en het afstemmen op de ander is voor mij als vanzelfsprekend.

De fascinatie van edelstenen stamt uit mijn prille jeugd. Altijd verzamelde ik stenen en als twintiger reisde ik met mijn Grootmoeder door New Mexico en Colorado waar ik de “Turqoise Trail” volgde en onder meer turquoise stenen en lapis lazuli verzamelde. De kleur en vorm van edelstenen zouden later de inspiratiebron zijn voor de ontwerpen van mijn eigen sieradenlijn SAAR Artwear. In die periode volgde ik de studie Edelsmid (dependance Schoonhoven in A’dam) en Edelstenen Leer. En verwierf zo de kennis van de medicinale kracht van stenen die ik nu met de sieraden lijn met edelstenen en als prachtig object in huis als een waardevolle aanvulling en ondersteuning gebruik in mijn Praktijk.

Ruim 12 jaar verdiep ik me in de Reiki en Chinese Geneeswijze en heb mijn opleiding gevolgd in Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reiki Talk, Fluistermethode, Deugden Project en ben zo Reiki Master (2018) geworden. Begin 2020 ben ik begonnen met de wonderlijke Frequentie Therapie van HEALY met geweldige directe resultaten wat een prachtige versterking en aanvulling op de Reiki en Chinese Geneeswijze.

Zelf heb ik met deze therapie en technieken zeer veel resultaat ervaren. Het is voor mij waardevol anderen hetzelfde te laten ervaren en verder te kunnen helpen.

Energie gaat stromen!