Saar van Leusden (1972)

Over Saar

 

Van kinds af aan verdiep ik me graag in anderen. Het persoonlijke contact, het goed luisteren en aanvoelen waar de behoefte van iemand is, is altijd voor mij heel vanzelfsprekend geweest.

Met een beeldhouwer als moeder leerde ik veel over kunst en was voor mij een logisch gevolg de opleiding in de Beeldende Kunst ‘Cultuur en Beleid’ in Amsterdam. Jaren lang heb ik een Gallery gehad in Amsterdam, organiseerde ik tentoonstellingen en richtte ik huizen en bedrijven in met kunst. Kunst een onderdeel maken van iemands leefwereld.

De fascinatie van edelstenen stamt uit mijn prille jeugd. Altijd verzamelde ik stenen en als twintiger reisde ik met mijn Grootmoeder door New Mexico en Colorado waar ik de “Turqoise Trail” volgde en onder meer turquoise stenen en lapis lazuli verzamelde. De kleur en vorm van edelstenen zouden later de inspiratiebron zijn voor de ontwerpen van mijn eigen sieradenlijn SAAR Artwear. In die periode volgde ik de studie Edelsmid (dependance Schoonhoven in A’dam) en EdelstenenLeer en verwierf zo de kennis van de medicinale kracht van stenen die ik nu met de sieraden lijn met edelstenen als een waardevolle aanvulling en ondersteuning gebruikt in mijn Praktijk.

Ruim 10 jaar verdiep ik me in de Reiki en Chinese Geneeswijze en heb mijn opleiding gevolgd bij mijn grote wijze voorbeeld en leermeester Floor Geenen in Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reiki Talk, Fluistermethode, Deugden Project en ben zo Reiki Master geworden.

Zelf heb ik met deze therapie en technieken zeer veel resultaat ervaren.

Heel waardevol voor mij is het delen van deze manier, een combinatie van kinesiologie, Reiki en het vastleggen van ontstane verbetering en/of verandering van de lichaam & geest samenwerking waardoor het zelfhelend mechanisme van de mens efficiënt in werking kan treden.

Energie gaat stromen!