Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Reiki

Reiki staat voor universele levensenergie

Als Ik Reiki geef maak ik verbinding met de universele energie. Ik ben als het ware een doorgeefluik waardoor levensenergie naar anderen kan stromen. In de energiebanen kunnen blokkades ontstaan die klachten en ziekte veroorzaken. Reiki helpt bij het opheffen van blokkades zodat energie weer vrij kan stromen en brengt balans tussen lichaam en geest. 

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust. Daarnaast versterkt Reiki het afweersysteem, bevordert het zelfbewustzijn en versnelt het genezingsproces. Naast een behandeling in mijn praktijk kan ik ook op afstand behandelen.

Regenesis is een energetische therapie die heel krachtig is en bewezen heeft uiterst effectief te zijn bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Tijdens een behandeling wordt door handoplegging op veilige en pijnloze wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De energie in de cellen wordt geactiveerd waardoor de cellen zich kunnen regenereren (vandaar de naam REGENESIS) naar hun oorspronkelijke perfecte staat. Dit vergroot het zelfhelende vermogen en bevordert zo de gezondheid. Het onderliggende energiesysteem wordt zo weer in balans gebracht.

Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Vaak voelen cliënten zich meteen beter, soms treedt een verbetering pas na een aantal dagen op. Afhankelijk van de klacht zijn er twee tot zes behandelingen nodig.

Neutralisatie behandeling

Een veel gehoorde klacht na Covid en of het vaccin is moeheid. De bijnieren worden uitgeput van Covid en of het vaccin. En juist de bijnieren zorgen voor de energiehuishouding. In je bijnieren worden verschillende belangrijke hormonen aangemaakt: anti-stress hormonen, adrenaline, cortisol en het energiehormoon. Ik kan de klachten door een korte krachtige behandeling neutraliseren. Hierbij activeer ik de drukpunten die verbonden zijn met de energiehuishouding. En daarmee komt de energie weer in beweging. Het is een soort boost van je energie.

Tarieven

  • Totaal behandeling met Reiki, Oosterse geneeswijze en uitgebreide analyse (Healy) met plan van aanpak: € 95,- (duur: 90 min)
  • Continuering met Reiki behandeling/Oosterse geneeswijze, analyse en voortgangsgesprek: € 65,- (duur: 60 min)
  • Neutralisatie behandeling € 35,- (duur: 30 min)
  • Afstandsbehandeling Reiki € 35,- (duur: 30 min)

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW Je ontvangt een factuur. Je kan deze bij mij contant afrekenen, pinnen of per bank overmaken. Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!