Voor gezondheid, vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei en begeleiding

Reiki

Reiki staat voor universele levensenergie

Als Ik Reiki geef maak ik verbinding met de universele energie. Ik ben als het ware een doorgeefluik waardoor levensenergie naar anderen kan stromen. In de energiebanen kunnen blokkades ontstaan die klachten en ziekte veroorzaken. Reiki helpt bij het opheffen van blokkades zodat energie weer vrij kan stromen en brengt balans tussen lichaam en geest. 

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust. Daarnaast versterkt Reiki het afweersysteem, bevordert het zelfbewustzijn en versnelt het genezingsproces. Naast een behandeling in mijn praktijk kan ik ook op afstand behandelen.

Regenesis is een energetische therapie die heel krachtig is en bewezen heeft uiterst effectief te zijn bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Tijdens een behandeling wordt door handoplegging op veilige en pijnloze wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De energie in de cellen wordt geactiveerd waardoor de cellen zich kunnen regenereren (vandaar de naam REGENESIS) naar hun oorspronkelijke perfecte staat. Dit vergroot het zelfhelende vermogen en bevordert zo de gezondheid. Het onderliggende energiesysteem wordt zo weer in balans gebracht.

Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Vaak voelen cliënten zich meteen beter, soms treedt een verbetering pas na een aantal dagen op. Afhankelijk van de klacht zijn er twee tot zes behandelingen nodig.

Neutralisatie behandeling

Een veel gehoorde klacht na Covid en of het vaccin is moeheid. De bijnieren worden uitgeput van Covid en of het vaccin. En juist de bijnieren zorgen voor de energiehuishouding. In je bijnieren worden verschillende belangrijke hormonen aangemaakt: anti-stress hormonen, adrenaline, cortisol en het energiehormoon. Ik kan de klachten door een korte krachtige behandeling neutraliseren. Hierbij activeer ik de drukpunten die verbonden zijn met de energiehuishouding. En daarmee komt de energie weer in beweging. Het is een soort boost van je energie.

 

Oorkaars behandeling met Reiki

Prachtige heling en DIEPE ONTSPANNING!

Gebaseerd op de methode die zijn oorsprong heeft bij de Hopi indianen uit zuid Amerika. Artsen, natuurgeneeskundigen en andere therapeuten passen deze kaarsen wereldwijd met enorm succes toe. Bij Saarspraktijk maak ik een combinatie van de Indian Head Massage en de Reiki energie om een nog krachtiger resultaat. De oorkaarsen zijn van 100% natuurlijke grondstoffen vervaardigd volgens traditioneel recept met geneeskrachtige indiaanse kruiden van hoge kwaliteit met CE keurmerk. De behandeling is werkt mooi herstellend bij: ontstekingen in keel neus voorhoofd en bijholten, oordruk/pijn, stofwisseling, vol hoofd, stress-symptomen, nervositeit, slapeloosheid, concentratie problemen, oorsuizen hoofdpijn. Maar ook onderliggende oorzaken en verstoringen tussen de meridianen en organen kan door deze behandeling enorm verlichting geven en helend werken.  Duur 60 minuten, prijs € 95,-

Heerlijk tijd voor jezelf en enorm helend.

Indian Head Massage

HEERLIJKE HOOFDMASSAGE VOOR DIEPE ONTSPANNING!

Gebaseerd op de 4000 jaar oude Indiase hoofdmassage, de Ayurvedische vorm van harmonie, genezing en ontspanning, gecombineerd met Reiki. Duur 30 minuten, prijs € 39,-

Even tijd voor jezelf of een mooi cadeau voor een dierbare.

Tarieven

Uur behandeling met Reiki/Oosterse geneeswijze & analyse: € 75,- (duur: 60 min)

  • Totaal behandeling met Reiki, Oosterse geneeswijze en uitgebreide analyse (Healy) met plan van aanpak: € 140,- (duur: 90 min)
  • Neutralisatie behandeling € 39,- (duur: 30 min)
  • Indiase Hoofdmassage € 39,- (duur: 30 min)
  • Afstandsbehandeling Reiki € 39,- (duur: 30 min)

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW Je ontvangt een factuur. Je kan deze bij mij contant afrekenen, pinnen of per bank overmaken. Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Hertog Janstraat 11
5216 AX ’s-Hertogenbosch
Mob 06 27 40 57 47
saar@saarspraktijk.nl 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!