Wat is reiki?

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei (universeel of onbegrensd) en Ki (levensenergie of vitale kracht)

Als je Reiki geeft maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een kanaal waardoor de levensenergie naar jezelf en ook door anderen kan stromen.

Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan daarbij enorm helpen!

Reiki helpt bij het vrijkomen van de energiebanen. Reiki brengt processen op gang waarbij soms ontwikkelingen bij de ontvanger ontstaan die in eerste instantie niet voor de hand liggen. Reiki pakt de oorzaak van de klacht aan. In de holistische wereld hebben lichamelijke klachten een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Reiki is erop gericht deze zaken te accepteren als een deel van jezelf. Als gevolg daarvan zullen lichamelijke, emotionele en geestelijke problemen afnemen.

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn. Het versnelt het genezings- en bewustzijnsproces. Naast een behandeling in de praktijk kan ook een Reiki afstandsbehandeling.

 

Let op! Reiki vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg, hulpverlener of  welke andere therapeut dan ook.

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!

Contact

 

 

SAAR’s praktijk

Hertog Janstraat 11

5216 AX ’s-Hertogenbosch

Mob 06 27 40 57 47

saar@saarspraktijk.nl