Behandelingen

“Bron van Energie” Behandelingen en Begeleiding op basis van Holistische Therapie 

 

Reiki behandeling

Reiki staat voor universele levensenergie. 

Als Saar Reiki geeft maakt zij verbinding met de universele energie. Zij is als het ware een doorgeefluik waardoor levensenergie naar anderen kan stromen. In de energiebanen kunnen blokkades ontstaan die  klachten en ziekte veroorzaken. Reiki helpt bij het opheffen van blokkades zodat energie weer vrij kan stromen en brengt balans tussen lichaam en geest. 

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem, bevordert het zelfbewustzijn en versnelt het genezingsproces. Naast een behandeling in de praktijk kan Saar ook op afstand behandelen.

Neutralisatie behandeling

Een veel gehoorde klacht na Covid en of het vaccin is moeheid. De bijnieren worden uitgeput van Covid en of het vaccin. En juist de bijnieren zorgen voor de energie-huishouding. In je bijnieren worden verschillende belangrijke hormonen aangemaakt: anti-stress hormonen, adrenaline, cortisol en het energiehormoon. Saar kan de klachten door een korte krachtige behandeling neutraliseren. Saar activeert hierbij de drukpunten die verbonden zijn met de energiehuishouding. En daarmee komt de energie weer in beweging. Het is een soort boost van je energie. 

Frequentie therapie met Healy

Sinds Januari 2020 werkt Saar met de Healy, het versterkt en ondersteunt de Reiki behandelingen.

Frequentie therapie zorgt voor een optimale doorstroming en herstel van de cellen en verbetert zo de stofwisseling en versterkt het immuunsysteem.

Healy is een geavanceerde bio- resonantie systeem de gebaseerd op TimeWaver, waarmee Frequentie Therapie en Aura behandelingen kunnen worden ingezet. ( Medisch gecertificeerd) (link: We’ve found the magic frequency Tesla).

Gebruik van HEALY programma’s ondersteunen en verhelpen bij klachten en chronische ziekten, pijnverlichting, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam. Healy geeft je lichaam een zetje met de juiste frequenties, waardoor je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Eigen ervaring met Healy

Zelf gebruik ik elke ochtend de Healy, Ik merk dat mijn energie is verdubbeld! Als kinderen de Healy gebruiken, zie je ze opknappen! De Healy zet ik in bij pijn, verkoudheden, griep, herstel bij emotionele en fysieke evenwicht, om specifieke organen te behandelen, om te ontspannen en om mijn immuunsysteem een boost te geven.

 

Let op! Reiki en Frequentie Therapie vervangen nooit de reguliere gezondheidszorg, hulpverlener of  welke andere therapeut dan ook.

 

 

 

 

 

 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!

Contact

 

 

SAAR’s praktijk

Hertog Janstraat 11

5216 AX ’s-Hertogenbosch

Mob 06 27 40 57 47

saar@saarspraktijk.nl