SAAR’s Praktijk is ontwikkeld door Saar van Leusden, gecertificeerd Reiki Master én therapeut.

Saar heeft met haar opleiding geleerd om via de Chinese geneeswijze met Reiki te werken. Dat houdt in niet uitsluitend de Reiki methode, maar ook kennis van de achtergronden op het gebied van lichamelijke en geestelijke niveau. Je leert de loop van de meridianen herkennen en de emotie die past bij een klachtenpatroon, de kern van een blokkade. Zo breng je balans in het hele systeem en kunnen oorzaak en gevolg in beeld gebracht worden waardoor je een blijvend effect kunt krijgen. Saar van Leusden licht dit als volgt toe: ‘De Reiki en Chinese geneeswijze is de basis van mijn methode met daarbij ademhalingsoefeningen, in de praktijk blijkt dat het ook nodig is om mensen op weg te helpen in hun bewustwordingsproces. ‘Onze hoofden zijn altijd maar bezig, het gaat maar door. Voelsprieten staan niet uit of worden genegeerd. Dit is een veel voorkomende oorzaak van gezondheidsklachten. Daarom gebruik ik verschillende methodes om de band tussen onze cognities, emoties en fysieke ervaringen te versterken’. Mijn methode stem ik dus volledig op de persoon af’, vertelt Saar.

Voor jong en oud biedt SAAR’s Praktijk verlichting en genezing voor iedereen die lijdt aan klachten als chronische vermoeidheid, migraine, slechte concentratie, slaapproblemen, depressiviteit, hyperventilatie, burnout, ADHD, restless legs, niet lekker in je vel, overprikkeldheid, hoogsensitiviteit, stress, pijn en al die andere klachten waar in de reguliere Westerse geneeskunde geen oplossing voor is.

Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn. Het versnelt het genezings- en bewustzijnsproces op alle niveaus. Naast een behandeling in de praktijk kan ook een Reiki afstandsbehandeling. 

Begeleiding is in SAAR’s Praktijk essentieel. Saar van Leusden reikt haar patiënten namelijk concrete handvatten en adviezen aan waardoor zij zelf kunnen werken aan hun genezingsproces. Hierbij gebruikt SAAR ook haar kennis van de kracht van edelstenen, ademhalingsoefeningen en voedingssupplementen, allen belangrijke elementen in SAAR’s Praktijk.

De ervaring leert, om oude gedragsgewoonten, reactiepatronen of kwalen te doorbreken, is in het begin een bepaalde frequentie in behandelingen nodig, voor de continuering van de stroom en om niet terug te vallen in oude patronen. Samen wordt er gekeken wat nodig is, na de 1e behandeling, met een vervolg van een week later, vervolgens een paar weken later, maanden later etc.

Saar ervaart dagelijks in haar praktijk dat Reiki Energie de innerlijke kracht van mensen versterkt. Hierdoor worden zelfinzichten verworven met als vanzelfsprekend gevolg dat unieke kwaliteiten, talenten en gaven worden ontdekt én benut. Saar ziet Reiki Energie ook als louter onderhoud van lichaam en geest: ‘In de samenleving waarin wij leven heeft vrijwel iedereen energieblokkades. Door bijvoorbeeld een verkoudheid, een keer vallen, een kneuzing, een stressvolle periode, etc,

Tegenwoordig zoeken veel mensen ontspanning in wellness, prima voor de beleving op het moment zelf  maar hiermee worden energie blokkades niet opgeheven. Reiki doet dit wèl waardoor stress en vermoeidheid voor een veel langere termijn worden weggenomen’.

Met liefdevolle aandacht komt heel veel in beweging. De energie gaat werkelijk stromen.

SaarsPraktijk
LapisLazuli, kracht van liefde
Amethist
Labradoriet
Amethist
Gouden Driehoek “Geloof,Hoop en Liefde”