SAAR’s praktijk

SAAR’s Praktijk is ontwikkeld door Saar van Leusden, gecertificeerd Reiki Master en therapeut.

 Saar onderzoekt klachten – Saar behandelt klachten (Reiki en Chinese geneeswijze) – Saar verhelpt structureel de klacht en geeft meer energie!

Saar werkt met Reiki en de Chinese geneeswijze. Een Methode die leert de loop van de meridianen te herkennen en de emotie die past bij een klachtenpatroon, de kern van een blokkade. Zo breng je balans in het hele systeem (lichaam en geest) en kunnen oorzaak en gevolg in beeld gebracht worden waardoor je een blijvend effect kunt krijgen. Saar van Leusden licht dit als volgt toe: ‘De Reiki en Chinese geneeswijze is de basis van mijn methode met daarbij ademhalingsoefeningen, in de praktijk blijkt dat het ook nodig is om mensen op weg te helpen in hun bewustwordingsproces. ‘Onze hoofden zijn altijd maar bezig, het gaat maar door. Voelsprieten staan niet uit of worden genegeerd. Dit is een veel voorkomende oorzaak van gezondheidsklachten. Daarom gebruik ik verschillende methodes om de band tussen onze cognities, emoties en fysieke ervaringen te versterken’. Mijn methode stem ik dus volledig op de persoon af’, vertelt Saar.

Voorbeelden van klachten als chronische vermoeidheid, migraine, slechte concentratie, slaapproblemen, depressiviteit, hyperventilatie, burnout, ADHD, restless legs, niet lekker in je vel, overprikkeldheid, hoogsensitiviteit, stress, pijn en al die andere klachten waar in de reguliere Westerse geneeskunde geen oplossing voor is.

De ervaring leert, om oude gedragsgewoonten, reactiepatronen of kwalen te doorbreken, is in het begin een bepaalde frequentie in behandelingen nodig, voor de continuering van de stroom en om niet terug te vallen. Samen kijken we wat nodig is, een behandeling van een uur is €55,-.

Saar ervaart dagelijks in haar praktijk dat Reiki Energie ontspant, pijn verlicht, je rust geeft en het afweersysteem versterkt. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn, het versnelt het genezingsproces. Versterkt je innerlijke kracht. Saar ziet Reiki Energie ook als louter onderhoud van lichaam en geest: ‘In de samenleving waarin wij leven heeft vrijwel iedereen energieblokkades. Door bijvoorbeeld een verkoudheid, een keer vallen, een kneuzing, een stressvolle periode, etc,

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!

Contact

 

 

SAAR’s praktijk

Hertog Janstraat 11

5216 AX ’s-Hertogenbosch

Mob 06 27 40 57 47

saar@saarspraktijk.nl