Werkwijze

 

SAAR’s Praktijk is ontwikkeld door Saar van Leusden, gecertificeerd Reiki Master en therapeut.

Saar onderzoekt klachten • Saar behandelt klachten • Saar verhelpt structureel de klacht en geeft meer energie!

Saar werkt met Reiki en de Chinese geneeswijze methode met daarbij Frequentie therapie en ademhalingsoefeningen. Opgelopen blokkades in het lichaam pakt zij aan, dit leidt tot balans en energie. We zijn niet meer gewend om naar de signalen van het lichaam te luisteren. Saar helpt je daarbij en stemt haar werkwijze op jou af.

Voorbeelden van klachten die SAAR kan behandelen; hooikoorts, allergie, chronische vermoeidheid, migraine, slechte concentratie, slaapproblemen, depressiviteit, hyperventilatie, burnout, ADHD, restless legs, niet lekker in je vel, overprikkeldheid, hoogsensitiviteit, stress, pijn. Soms kan een kleine oorzaak (verkoudheid, griep) een lang na-effect hebben. Door een behandeling van SAAR versneld het herstel proces en kan een grote kwaal op termijn worden voorkomen.

Daarnaast werkt Saar met de Healy Frequentie Therapie. Dit medisch apparaat versterkt het immuunsysteem en is een ondersteuning van de Reiki behandeling.

Om klachten aan te pakken, is een bepaalde regelmaat in behandelingen nodig. Samen kijken we wat nodig is. Een behandeling van een uur is €65,-

Saar ervaart in haar praktijk dat Reiki Energie ontspant, pijn verlicht, rust geeft en het immuun- en afweersysteem versterkt. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn en versnelt het genezingsproces. Het versterkt je innerlijke kracht. 

Resultaten:

• Klachten worden verholpen; zoals Burn-out

• Meer vitaliteit.

• Ontspanning en verbetering slaappatroon.

• Vrij van hooikoorts en/ of allergie.

• Meer rust in het hoofd.

Vol energie.

 

Contactformulier

Voor vragen en/-of het maken van een afspraak hoor ik graag van je!

Contact

 

 

SAAR’s praktijk

Hertog Janstraat 11

5216 AX ’s-Hertogenbosch

Mob 06 27 40 57 47

saar@saarspraktijk.nl